La nit màgica de Reis culmina un Nadal molt intens

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”856″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gràcies als voluntaris i als padrins hem pogut viure una nit màgica a la casa salesiana de Mataró. Hem batut record de participants, de padrins i d'infants apadrinats. 

SaveSave

SaveSave

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”617″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Un any més, hem viscut molt intensament el periode d’Advent i el Nadal. Els alumnes de tota l’escola han celebrat l’advent: obrint les finestretes del calendari i encenent les espelmes de la corona, els més petits; amb els reptes d’advent, els més grans.
L’esperit de Nadal es comença a sentir amb els assajos de les obres, els versos i les nadales. La mirada cap els altres es va concretant amb campanya de recollida d'aliments, amb les primeres cartes que reben els padrins. I arriba la darrera setmana amb la visita dels patges reials, el tió, el festival d'EI-EP per les famílies, les celebracions a tots els cursos.
I la cosa no s'acaba aquí: cal destacar l'èxit de la Missa del Pollet i, tornant al principi de l'article, l'espectacular campanya d'apadrinament de Reis.

Pau, felicitat i gràcies a tothom![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_video link=”https://youtu.be/KNkiS2_qkg4″][vc_column_text]Recull de fotos del Festival de Nadal d’Infantil[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_video link=”https://youtu.be/qC1xGyU6Lxo”][vc_column_text]Recull de fotos del Festival de Nadal d’Infantil[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_video link=”https://youtu.be/6EKVoH9P5XU”][vc_column_text]Recull de fotos del Festival de Nadal d’Infantil[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_video link=”https://youtu.be/O65Rgf5TZLQ”][vc_column_text]Recull de fotos del Festival de Nadal de Cicle Superior[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]