Informació i portes obertes virtuals [Infantil i ESO]

El confinament ha impossibilitat la visita a la nostra escola a través de les portes obertes, però no volem renunciar a que ens conegueu! Hem habilitat aquest espai web perquè podeu rebre tota la informació sobre el projecte educatiu a les etapes d'Infantil i l'ESO. Disposeu de dos vídeos il·lustratius sobre cada etapa i la proposta educativa de la nostra escola, així com els díptics informatius.

Si voleu rebre més informació, podeu contactar amb el Jordi Mauri, director de l'escola, a través del correu jordi.mauri@salesians.cat o proposar hora per fer una trobada virtual a través del formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. 

Infantil 

ESO

 

Formulari de trobades virtuals

Warning: file_put_contents(D:\webs_locals\MAT\www-tmp/wp-content/uploads/form-maker-frontend/css/fm-style-1.css): failed to open stream: Permission denied in D:\webs_locals\MAT\www-tmp\wp-content\plugins\form-maker\frontend\models\form_maker.php on line 1145Warning: file_put_contents(D:\webs_locals\MAT\www-tmp/wp-content/uploads/form-maker-frontend/js/fm-script-10.js): failed to open stream: Permission denied in D:\webs_locals\MAT\www-tmp\wp-content\plugins\form-maker\framework\WDW_FM_Library.php on line 4323