mySalesians – Alumni

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/N_qd2MyI2wk”][vc_column_text]

 

És voluntat de l’escola mantenir la relació amb els alumnes que, en diferents moments, han passat per les seves aules. Ells i elles són part de nostra història i porten el llegat de don Bosco per l’educació que aquí van rebre. Encoratgem i mirem de donar suport a l’Associació d’Antics Alumnes.

L’associació vol ser un lloc de trobada de tots els antics alumnes de l’escola i de totes les persones que han estat relacionades amb l’obra salesiana a Mataró.

Els seus objectius són revitalitzar les amistats, records i vivències entre alumnes de la mateixa o de diverses promocions i la seva relació amb l’escola, així com conèixer-ne les inquietuds i ajudar els associats donant-los determinats serveis:

-Crear, per mitjà de la xarxa social corporativa, una comunitat d’intercanvi de coneixements per fer publicacions, formar grups per a projectes, compartir informació i tasques.

– Revertir el nostre bagatge de coneixements, experiència i manera de ser a la societat a través del col·legi i d’accions socials, principalment a través de la plataforma d’educació social PES SANT JORDI SALESIANS MATARÓ. Els alumni podem posar-los en contacte amb empreses, desenvolupar tasques de voluntariat (com reforç escolar amb menors, parelles lingüístiques) o cercar nou finançament.

-Per últim, pretenem també informar-vos de les notícies de la família salesiana en general, la pròpia del col·legi de Mataró i dels antics alumnes de totes les promocions.

Enllaços

 

Blog dia a dia

  • La setmana passada el grup VOLS jove, format per alumnes i exalumnes de l'escola, va parlar sobre la campanya "Em dic Martina i m'agrada el blau" al programa "Paraules de vida" de Catalunya Ràdio. [...]

  • El grup VOLSJove, vinculat a l’oenege salesiana Bosco Global, posa en marxa una campanya solidaria feminista per conscienciar els joves en clau d’igualtat de gènere.         “Em [...]

  • Per la celebració de Don Bosco, el 31 de gener, l’associació Alumni Mataró va dur a terme, com cada any, un pica-pica per fer el retrobament d'antics alumnes de l'escola Salesians Mataró. Es convoca [...]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]