Serveis

 

  Casals

  Casals d'Estiu

  [vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_btn title=”Inscriu-te aquí” color=”danger” size=”lg” align=”center” button_block=”true”][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_btn title=”Descarrega el díptic” color=”info” size=”lg” align=”center” button_block=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Resum de la reunió d'Estiu als Salesians 2020

  Benvolgudes famílies, 

  el curs està a punt de finalitzar, i no volem que la Covid-19 acabi amb la tradició del nostre casal d’Estiu als Salesian, tot i que ens tocarà adaptar-lo a la nova realitat i a les mesures higièniques i de seguretat corresponents. 

  Estiu als Salesians està en marxa i més actiu que mai! Sabem que tots els infants, aquest any especialment, esperen aquest moment amb molta emoció. Serà màgic poder retrobar-nos a l’escola amb tots els companys i companyes que tant enyorem! Aprofitem aquest estiu per aprendre a viure de manera diferent, amb prioritats, valors, i amb més sentit del bé comú, de societat i de comunitat. 

  Per tal de garantir les condicions necessàries per a la protecció de la salut dels infants i de la comunitat, hem adaptat les programacions i les activitats per a que els infants i joves retrobin en el Casal, alguns dels espais perduts a causa del confinament, i alhora es compleixin les mesures de seguretat d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Aquestes mesures de prevenció incorporen adequació de les activitats, els espais i els grups, així com mesures personals i col·lectives d’higiene i prevenció. 

  Estiu als Salesians obre les portes dels CASALS i les Tecnificacions durant quatre setmanes, del 29 de juny al 24 de juliol, destinat als alumnes d’entre 6 i 14 anys. Malauradament, aquest any, i davant les dificultats que comporta gestionar i assegurar les indicacions de sanitat, ens hem vist obligats a no poder atendre els alumnes de 3 a 6 anys (educació infantil). Aquest estiu tampoc no serà possible realitzar ni el CASALET D’INFANTIL  ni el CAMPUS DE JUDO. Esperem que l'any vinent puguem tornar a comptar-hi. 

  Totes les activitats del nostre casal entendran l’experiència del COVID-19 com un motor per a nous aprenentatges, on s’integrin, ara més que mai, diversos components. Prioritzarem  l’important espai d’esbarjo, esport i convivència en un ambient lúdic, però també hi haurà una hora diària de classe més formal i un acompanyament emocional per part de tot l’equip, per tal de satisfer les necessitats de tots els nostres alumnes i poder gestionar la incertesa i la por a allò desconegut. 

  Aquest any, les places estan limitades a 250 participants i donarem prioritat als alumnes i famílies de l’Obra salesiana de Mataró, que tindran absoluta preferència i les millors condicions possibles. 

  Equip del Casal

  Extraescolars

  Les extraescolars…

  El projecte d'extraescolars del centre està liderat per professors de l'escola i ofereix una oferta d'activitats completa, variada i de qualitat. Les activitats extraescolars, es divideixen en 3 grups:

  • activitats esportives 
  • activitats lúdiques
  • activitats de suport educatiu

                      

  Menjador

  Menjador

  Els serveis de menjador de l’escola són de gestió pròpia i el menú ens arriba diàriament de Masia Bartrés, de Llavaneres, que ens garanteix un servei i una qualitat de primera. L’Anna Bartrés, diplomada en dietètica i nutrició, supervisa l’equilibri dels menús.

  L’atenció als alumnes d’Educació Infantil la duu a terme el mateix equip format per la Immaculada Martín i la Maria Castillejos per tota la franja d’1 a 3, tant pel que fa a hàbits d’alimentació i d’higiene com a activitats d’entreteniment.

  Els alumnes de Primària i ESO són atesos per l’equip de cuina, Mari Carmen Lara, i per professionals de la mateixa escola, preparats per atendre aquestes franges d’edat, que exerceixen el monitoratge de menjador i de lleure: Edu Pau i Núria Rodríguez. Els alumnes de CS i ESO poden fer deures durant la franja d’1 a 2 en un espai habilitat.

  L’atenció dels infants i joves es fa de manera esglaonada per tal que tots puguin ser atesos en òptimes condicions.

  Us recordem els tres models de pagament d’aquest servei:

  Tiquet de menjador esporàdic. Està a la venda a la recepció de l’escola.

  Abonament (M10). Es tracta d’un abonament que conté 10 tiquets de menjador que no caduquen i que es poden fer servir quan calgui. El dia que s’hagi d’utilitzar caldrà escriure-hi el nom, el curs i la data concreta. Com l’anterior, està a la venda a la recepció de l’escola. Existeix un abonament (M10) exclusiu pels dilluns a l’ESO a preu de fix.

  Menjador fix. En el cas que vulgueu que el vostre fill/a es quedi fix al menjador cal avisar a secretaria i almenys ha de ser fix dos cops per setmana.

  La Montse Grané ens prepara uns deliciosos entrepans per a l’hora de l’esbarjo, atenent així una necessitat d’algunes famílies.

  Bon profit!

   

  Podeu consultar els menús a continuació

  [wpfilebase tag=”list” id=41 path=”mescolar” tpl=”table” /]

  Biblioteca

  Biblioteca

  La biblioteca de l’escola és un bon espai per la cultura: hi podeu trobar llibres de lectura i de consulta, entre els que destaquen les enciclopèdies i els diccionaris. Està equipada amb ordinadors amb connexió segura a Internet.


  Els alumnes a partir de 4t de Primària poden usar-la per fer deures o treballs, fins i tot en grup. És oberta de dilluns a dijous tots els dies lectius del curs de 5 a 6:15 h. També ofereix un servei de préstec pels alumnes de Secundària, mentre que els nens i nenes d’Infantil i Primària s’emporten a casa els llibres de la biblioteca que tenen a la seva aula.
   

  L’atenen amb dedicació un equip de Joves Bibliotecaris, alumnes de Batxillerat que, a banda del servei d’atenció diària, treballen en altres moments de l’any, com per exemple el mes de juliol, per avançar en les tasques de catalogació. La coordinació l’assegura la Comissió de Biblioteca. Entre tots han condicionat la galeria de la biblioteca, amb mobiliari, coixins i llibres, per dedicar-la a la lectura de ficció pels infants i joves.

  Caixa ProInfància

  Programa Caixa ProInfància

  L’escola Sant Antoni de Pàdua formem part de les escoles que reben beques del programa de Caixa ProInfància a favor de l’èxit escolar. Els destinataris d’aquestes beques són infants i joves de famílies en risc d’exclusió. Els serveis que oferim són:

  • Programa d’Aula oberta de Primària.
  • Programa d’Aula oberta de Secundària.
  • Grups de reforç assistit a Primària.

   

   

   

  Informació dels serveis

  VOLEM SEGUIR EDUCANT MÉS ENLLÀ DE LES HORES DE CLASSE.

  • Amb una oferta d'extraescolars que forma part del nostre Projecte Educatiu.
  • Amb una espai de migdia ben acompanyat i de qualitat.
  • Amb un estiu ric d'experiències.

  Posa't en contacte amb el responsable

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave

  SaveSave